Bij het Antistresscentrum kan uw medewerker op diverse manieren begeleiding ontvangen.

De meest klassieke vorm van begeleiding is algemene individuele coaching/stresscounseling. Tijdens gesprekken van ongeveer een uur per keer praat uw medewerker met een van onze coaches/stresscounselors over onderwerpen die stress in zijn of haar leven brengen en onderzoekt hij of zij waar de oorzaak en daarbij behorende oplossing ligt.

Coaching/stresscounseling wordt voor gegeven via ons eigen model:
het 3x H principe

In het algemeen draait het bij het omgaan met stress, overspannenheid en burn-out om de volgende zaken: de drie H’s:

Herken: let op de stresssignalen (zoals fysieke en mentale klachten en verandering van leefstijl).

Herstel: herstel de schade die wordt aangericht als gevolg van stressklachten door te leren om gaan met stress en het vinden van een balans.

Handhaaf: als de juiste balans is gevonden, handhaaf deze. Balans is zoals eerder gezegd een dynamisch gegeven. Het vraagt van om een constant aanpassingsvermogen. Het door middel van leefstijl zorgdragen voor een gezonde mentale en fysieke gezondheid is van essentieel belang.

Ieder begeleidingstraject start met een intakegesprek. Naar aanleiding hiervan wordt indien noodzakelijk en gewenst op maat een vervolgtraject voorgesteld.

Het Antistresscentrum gelooft niet in het herhaaldelijk aanbieden van diensten om geld te blijven verdienen. Wij begrijpen dat verzuim onder personeel een grote kostenpost is, vanuit een jarenlange ervaring op het gebied van re-integratie, zijn wij voor u als werkgever op zoek naar de meest efficiënte manier van duurzame re-integratiekostenbesparing.

Wij zijn er van overtuigd dat dit niet ten koste gaat van uw medewerker. Uitgangspunt voor ons is de win-winsituatie.

Voor meer informatie bel 015 - 263 02 00, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Antistresscentrum Work-Life-Balance

Antistresscentrum (blokjes)